Ik wil mijn woning verkopen


Laat ons raden: u wilt uw woning verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Daar komt bij dat u liever vandaag dan morgen bevestigd krijgt dat de verkoop doorgaat. Het klinkt als een ideaalplaatje, maar wij gaan er voor! Bij iedere klant opnieuw.

In onze eerste twee jaren zijn we uitgegroeid naar een top vijf speler in de lokale markt. Inmiddels bestaan we vijf jaar en groeien we steeds verder. Hoe dat komt? Het lukt ons om woningen snel te verkopen voor verkoopprijzen die erg dicht op de vraagprijs liggen. Dat klinkt misschien normaal, maar de regionale NVM cijfers wijzen uit dat wij ons daarmee flink onderscheiden. Het zijn prestaties waar we trots op zijn. En die trots maakt dat we ons keer op keer willen bewijzen, dus ook voor u!

Advies & kennismaking

Kent u ons nog niet? Laten we dan eerst kennismaken. Om het makkelijk te maken spreken we graag bij u thuis af, dan geven we direct een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling op uw woning. Meer weten? Neem contact met ons op!

Volledigheid & presentatie

Onze werkwijze is gebaseerd op persoonlijke aandacht voor u en toegewijde aandacht voor de aspecten die voor woningverkoop belangrijk zijn. We brengen eerst uw wensen en uw woning volledig in kaart. Daarna bekijken we kritisch de presentatie van uw woning. Dat is belangrijk voor Funda maar ook bij bezichtigingen. Bovenal gaan we actief voor u aan de slag om kopers te zoeken.

Kosten & communicatie

We zijn een klein en ervaren team en weten dat terugkoppeling erg belangrijk is. Dat mag u dus te allen tijde verwachten. We hanteren NVM-marktconforme tarieven en denken daarnaast ook altijd vrijblijvend met u mee.

Werkgebied

We zijn actief in de hele regio Twente, maar hebben een focus op Enschede en omgeving en Losser en omgeving.

Wat bieden wij als verkoopmakelaar

Wat kunt u van ons verwachten als verkoopmakelaar?

Waardebepaling

 • Waardebepalingen van uw woning en advies over de vraagprijs op basis van onderhoudsstaat, ligging, inhoud, bouwjaar, kavelgrootte, energie etc.
 • Onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan, milieu-/bodemgesteldheid en de kadastrale recherche;
 • Bepalen van de concurrentiepositie van de woning en de juiste doelgroep.

Presentatie en verkooptraject

 • Realiseren van de perfecte presentatie voor Funda, mede met behulp van styliste en vakfotograaf;
 • Zeer volledige presentatie d.m.v. digitale plattegronden, 360 graden foto’s, woningvideo en hoogte-fotografie;
 • Actieve benadering van potentieel kopers d.m.v ons zoekersbestand, mede met behulp van social media en een Eigen Open Huis.
 • Het begeleiden van bezichtigingen;
 • Het bespreken en uitvoeren van de onderhandelingsstrategie om te komen tot de beste verkoopprijs.

Overdracht en nazorg

 • Het opstellen van de koopakte en alle daarbij behorende van belang zijnde documenten;
 • Het uitvoeren van de inspectie voorafgaand aan de overdracht;
 • Begeleiding bij het transport van de woning bij de notaris;
 • Nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.

Klinkt dit als de makelaar die u nodig heeft? We staan vandaag nog voor u klaar! Heeft u bij voorbaat al vragen of opmerkingen, dan kunt u ook nu direct contact met ons zoeken via ons contactformulier