Wie zijn wij?

Wij zijn in 2013 gestart, maar kunnen bouwen op vele jaren ervaring binnen de Twentse makelaardij. U kunt rekenen op zeven gepassioneerde en betrouwbare medewerkers die onderling snel kunnen schakelen. Vaak ook nog aangevuld met een stagiaire. Ons team is op de hoogte van alle aankoop- en verkoopwensen.

Optimale betrokkenheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leren we u en uw woning graag goed kennen. Een huis verkopen of aankopen is niet zo maar wat, we denken graag met u mee. Wij merken dat onze betrokkenheid ook leidt tot snellere verkoop en aankoop, want doordat we u begrijpen en kennen, kunnen we sneller schakelen en beslissend zijn.

Werkgebied

Vera Welker Makelaars is als makelaar actief in heel Twente, met een focus op Enschede en omgeving en Losser en omgeving.

NVM lidmaatschap

We zijn lid van de NVM, Nederlandse vereniging van makelaars. Dit is niet alleen een ‘betrouwbaar keurmerk’, maar het verplicht ons ook om up-to-date te blijven qua scholing en kennis. Hetgeen onze deskundigheid waarborgt en vergroot. Bovendien zijn we door ons NVM-lidmaatschap in staat om de beste taxaties te maken, we beschikken over alle mogelijke data die voor handen is, waarmee we nauwkeurige en gevalideerde rapporten kunnen op stellen.

Ons team

Maak kennis met ons team!

José Wiggers-Sprik

José Wiggers-Sprik – Vastgoedadviseur

José is een ervaren rot in het vak, een nauwkeurige en goedlachse makelaar die graag voor u het onderste uit de kan haalt. Wanneer José niet aan het werk is, dan zet ze zich graag in voor de maatschappij. Ze doet veel vrijwilligerswerk en bevindt zich graag onder de mensen.

Vera Welker

Vera Welker – Register makelaar/taxateur én eigenaar

Vera is gedreven en gepassioneerd, ze straalt energie uit en brengt dit over aan de klant die aan haar bureau verschijnt. In de weekenden probeert ze ruimte te vinden om te wielrennen, maar is ze vooral actief met haar gezin. Haar jonge dochtertjes Marah & Annabelle en haar partner vormen dan het middelpunt van haar aandacht.

Rachel Dijk

Rachel Dijk – Register makelaar/taxateur

Rachel is met haar ervaring bij diverse andere makelaarskantoren een waardevolle kracht. Voor iedere klant neemt zij uitgebreid de tijd om zo tot het beste resultaat te komen. In haar vrije tijd is ze actief met haar zoon en partner en als het even kan speelt ze een potje tennis met vriendinnen.

Arjen Beute

Arjen Beute – Kandidaat makelaar

Arjen is ’makelaar in opleiding'. Tijdens zijn stage voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft hij zich dubbel en dwars bewezen. Vandaar dat we hem verwelkomen als kandidaat makelaar. Als een echte man is Arjen gek van auto’s en motoren. Maar het allerliefste is hij op reis om samen met zijn vriendin de wereld te verkennen.

Jolanda Ebberink-Damhuis

Jolanda Ebberink-Damhuis – Commercieel medewerker

Jolanda is op kantoor ons eerste aanspreekpunt, met haar spontaniteit stelt ze iedere klant gerust. Daarnaast ondersteunt ze de makelaars op alle fronten. Ze is een echt 'buitenmens', dus een flinke wandeling is aan haar besteed. Maar ook de meer stoere activiteiten zoals terreinrijden en roadbookritten liggen haar goed.

Anja Weernink

Anja Weernink – Commercieel medewerker

Anja is als een spin in het web, ze trekt aan alle touwtjes en zorgt dat alle administratieve afhandelingen tot in de puntjes verzorgd zijn. Haar ideale zondag begint met een krantje in de tuin, spelen met haar kleinzoon en het liefst nog een sportieve bezigheid in de middag.

Anouk Rojewski

Anouk Rojewski – Kandidaat makelaar

Anouk weet van aanpakken en is daarmee erg waardevol voor iedere andere collega. Als kandidaat makelaar weet ze ook in de buitendienst goed haar weg te vinden. Ze is graag op stap met haar vriendinnen en regelmatig te vinden in de sportschool.

Jordy Bruinsma

Jordy Bruinsma – Stagiair

Jordy volgt de opleiding 'Vastgoed & Makelaardij' en komt tijdens zijn stage bij ons ontdekken wat er allemaal zo leuk is aan het makelaarsvak. Hij besteedt graag tijd met z'n vrienden en hij is een echte sportieveling; fitness is zijn hobby en wintersport zijn favoriete vakantie.