Wie zijn wij?

Wij zijn in 2013 gestart, maar kunnen buigen op vele jaren ervaring binnen de Twentse makelaardij. U kunt rekenen op zes gepassioneerde en betrouwbare medewerkers die onderling snel kunnen schakelen. Vaak ook nog aangevuld met een stagiaire. Ons team is op de hoogte van alle aankoop- en verkoopwensen.

Optimale betrokkenheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leren we u en uw woning graag goed kennen. Een huis verkopen of aankopen is niet zo maar wat, we denken graag met u mee. Wij merken dat onze betrokkenheid ook leidt tot snellere verkoop en aankoop, want doordat we u begrijpen en kennen, kunnen we sneller schakelen en beslissend zijn.

Werkgebied

Vera Welker Makelaars is als makelaar actief in heel Twente, met een focus op Enschede en omgeving en Losser en omgeving.

NVM lidmaatschap

We zijn lid van de NVM, Nederlandse vereniging van makelaars. Dit is niet alleen een ‘betrouwbaar keurmerk’, maar het verplicht ons ook om up-to-date te blijven qua scholing en kennis. Hetgeen onze deskundigheid waarborgt en vergroot. Bovendien zijn we door ons NVM-lidmaatschap in staat om de beste taxaties te maken, we beschikken over alle mogelijke data die voor handen is en waarmee we nauwkeurige en gevalideerde rapporten kunnen op stellen.

Ons team

Maakt u kennis met ons team!

José Wiggers-Sprik

José Wiggers-Sprik – beëdigd makelaar

José is een ervaren rot in het vak, een nauwkeurige en goedlachse makelaar die graag voor u het onderste uit de kan haalt. Wanneer José niet aan het werk is, dan zet ze zich graag in voor de maatschappij. Ze doet veel vrijwilligerswerk en bevindt zich graag onder de mensen.

Vera Welker

Vera Welker – register makelaar/taxateur én eigenaar

Vera is gedreven en gepassioneerd, ze straalt energie uit en brengt dit over aan de klant die aan haar bureau verschijnt. In de weekenden probeert ze ruimte te vinden om te wielrennen, maar is ze vooral actief met haar gezin. Haar jonge dochtertjes Marah & Annabelle en haar partner vormen dan het middelpunt van haar aandacht.

Anja Weernink

Anja Weernink – commercieel medewerker

Anja is als een spin in het web, ze trekt aan alle touwtjes en zorgt dat alle administratieve afhandelingen tot in de puntjes verzorgd zijn. Haar ideale zondag begint met een krantje in de tuin, spelen met haar kleinzoon en het liefst nog een sportieve bezigheid in de middag.

Rachel Dijk

Rachel Dijk – register makelaar/taxateur

Rachel is met haar ervaring bij diverse andere makelaarskantoren een waardevolle kracht. Voor iedere klant neemt zij uitgebreid de tijd om zo tot het beste resultaat te komen. In haar vrije tijd is ze actief met haar zoon en partner en als het even kan speelt ze een potje tennis met vriendinnen.

Arjen Beute

Arjen Beute – Kandidaat makelaar

Arjen is ons ‘manusje-van-alles’. Tijdens zijn stage voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft hij zich dubbel en dwars bewezen. Vandaar dat we hem verwelkomen als kandidaat makelaar. Als een echte man is Arjen gek van auto’s en motoren. Maar het allerliefste is hij op reis om samen met zijn vriendin de wereld te verkennen.

Charmain Jansen

Charmain Jansen – commercieel medewerker

Charmain is onze nieuwste aanwinst, die vanuit de binnendienst het makelaarsvak gaat leren. Zij is het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en ondersteunt de makelaars op alle fronten. Haar vrije tijd besteedt ze het liefst aan haar vriend, huisdier, familie en vrienden. Ze houdt van schilderen en probeert zo af en toe een rondje te hardlopen.

Taco van der Veen

Taco van der Veen – beëdigd makelaar

Taco kent de kneepjes van het makelaarsvak! Hij is werkzaam geweest bij een regionaal twents makelaarskantoor en heeft in de periode van 2003 tot 2009 zijn eigen kantoor in Losser gehad. Inmiddels heeft hij een paar jaar van zijn pensioen genoten, maar zijn enthousiasme en liefde voor het makelaarsvak is niet bekoeld. In alle rust en met veel deskundigheid overtuigt hij een gegadigde van de pluspunten van uw woning om vervolgens de onderhandelingen tot een goed einde te brengen. Wij zijn blij om tijdens het zwangerschapsverlof van Vera op zo'n ervaren kracht terug te kunnen vallen. Ook in z'n vrije tijd zit Taco niet stil, van bridge-club tot lange buitenlandse vakantie. Deze Fries geniet, samen met z'n vrouw, volop van het leven.

Robert-Jan Bulthuis

Robert-Jan Bulthuis – register makelaar/taxateur

Robert-Jan staat volop in de woningmarkt. Hij heeft ervaring in een groot gebied van Twente en weet goed in te spelen op de huidige zeer dynamische en snel veranderende marktsituatie. Hierdoor kan hij goede invulling geven aan de hoge wensen van de huidige woningzoekers om de juiste woningen bij hen onder de aandacht te brengen. Ook Robert-Jan is onze aanvullende kracht tijdens het zwangerschapsverlof van Vera, waarvoor wij erg dankbaar zijn. Hij is een enthousiaste vader voor zijn tiener-dochters, erg sportief, houdt van een uitdagend rondje op de mountainbike en heeft diverse sportieve evenementen op zijn agenda staan.

Jannette Zandstra

Jannette Zandstra – register makelaar/taxateur

Jannette is onze taxatie deskundige. Van een appartementje in het centrum tot een landhuis in het buitengebied, niks is haar te gek. Haar man en volwassen kinderen zijn het middelpunt in haar leven. Maar daarnaast is Jannette ook een echte dierenvriend, in het bijzonder paarden en honden. Een lange wandeling door het bos met haar trouwe viervoeter is voor haar een heerlijke tijdsbesteding.