Wie zijn wij?


Wij zijn in 2013 gestart, maar kunnen buigen op vele jaren ervaring binnen de Twentse makelaardij. U kunt rekenen op zes gepassioneerde en betrouwbare medewerkers die onderling snel kunnen schakelen. Vaak ook nog aangevuld met een stagiaire. Ons team is op de hoogte van alle aankoop- en verkoopwensen.

Optimale betrokkenheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leren we u en uw woning graag goed kennen. Een huis verkopen of aankopen is niet zo maar wat, we denken graag met u mee. Wij merken dat onze betrokkenheid ook leidt tot snellere verkoop en aankoop, want doordat we u begrijpen en kennen, kunnen we sneller schakelen en beslissend zijn.

Werkgebied

Vera Welker Makelaars is als makelaar actief in heel Twente, met een focus op Enschede en omgeving en Losser en omgeving.

NVM lidmaatschap

We zijn lid van de NVM, Nederlandse vereniging van makelaars. Dit is niet alleen een ‘betrouwbaar keurmerk’, maar het verplicht ons ook om up-to-date te blijven qua scholing en kennis. Hetgeen onze deskundigheid waarborgt en vergroot. Bovendien zijn we door ons NVM-lidmaatschap in staat om de beste taxaties te maken, we beschikken over alle mogelijke data die voor handen is en waarmee we nauwkeurige en gevalideerde rapporten kunnen op stellen.

Ons team

Maakt u kennis met ons team!

José Wiggers-Sprik - beëdigd makelaar

José Wiggers-Sprik – beëdigd makelaar

José is een ervaren rot in het vak, een nauwkeurige en goedlachse makelaar die graag voor u het onderste uit de kan haalt. Wanneer José niet aan het werk is, dan zet ze zich graag in voor de maatschappij. Ze doet veel vrijwilligerswerk en bevindt zich graag onder de mensen.

Vera Welker - makelaar/taxateur én eigenaar

Vera Welker – makelaar/taxateur én eigenaar

Vera is gedreven en gepassioneerd, ze straalt energie uit en brengt dit over aan de klant die aan haar bureau verschijnt. In de weekenden probeert ze ruimte te vinden om te wielrennen, maar is ze vooral actief met haar gezin. Haar jonge dochtertje Marah en haar partner vormen dan het middelpunt van haar aandacht.

Anja Weernink - commercieel medewerker

Anja Weernink  – commercieel medewerker

Anja is als een spin in het web, ze trekt aan alle touwtjes en zorgt dat alle administratieve afhandelingen tot in de puntjes verzorgd zijn. Haar ideale zondag begint met een krantje in de tuin, spelen met haar kleinzoon en het liefst nog een sportieve bezigheid in de middag.

Rachel Dijk - kandidaat makelaar/taxateur

Rachel Dijk  – kandidaat makelaar/taxateur

Rachel vormt met haar ervaring bij diverse andere makelaarskantoren de perfecte verbinding tussen binnendienst en buitendienst. Op beide vlakken draagt zij haar steentje bij en weet als geen ander woningzoekende met de juiste woning in contact te brengen. In haar vrije tijd is ze actief met haar zoon en partner en als het even kan speelt ze een potje tennis met vriendinnen.

 

Arjen Beute  commercieel medewerker

Arjen is ons ‘manusje-van-alles’. Tijdens zijn stage voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft hij zich dubbel en dwars bewezen. En daarom zijn we erg blij dat hij zich naast zijn studie van tijd tot tijd voor ons blijft inzetten. Als een echte man is Arjen gek van auto’s en motoren. Maar het allerliefste is hij op reis om samen met zijn vriendin de wereld te verkennen.

 

Charmain Jansen  commercieel medewerker

Charmain is onze nieuwste aanwinst, die vanuit de binnendienst het makelaarsvak gaat leren. Zij is het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en ondersteund de makelaars op alle fronten. Haar vrije tijd besteed ze het liefst aan haar vriend, huisdier, familie en vrienden. Ze houdt van schilderen en probeert zo af en toe een rondje te hardlopen.