NVM Makelaar in Losser

 

Wilt u een huis kopen? Heeft u al een woning op het oog? Of wilt u juist uw huidige woning verkopen? Dan helpen wij u graag met goed advies en om te onderhandelen vanuit de rol als erkend NVM makelaar.

Wij kunnen u een realistische kijk op de situatie geven en u voorzien van onafhankelijk advies. Uiteraard verrichten we ook de onderhandeling, waarbij we gebruik maken met de volle kennis van zaken en zonder emotionele afwegingen. We zetten onze deskundigheid in om voor u de beste aankoopprijs uit het vuur te slepen. En anderzijds zorgen wij voor de best mogelijke verkoopprijs wanneer u uw huis in de verkoop wilt zetten.

Uw kosten sneller terugverdienen

We hanteren NVM-marktconforme tarieven voor onze rol als makelaar, maar deze investering verdient u dubbel terug doordat we voor u de optimale aankoopprijs of verkoopprijs onderhandelen. Onze expertise én het gemak dat wij u alles uit handen nemen, krijgt u er gratis bij!

Vrijblijvende kennismaking met onze makelaar nabij Losser

Als u nog niet van ons heeft gehoord, dan kunnen we ons goed voorstellen dat u eerst graag wilt kennismaken. Dit vinden we geen enkel probleem. Sterker nog, dit heeft onze voorkeur! Onze makelaar nabij Losser verwelkomt u graag aan de lasondersingel in Enschede. Maar wij komen ook graag een kop koffie drinken bij uw thuis! Als het klikt en wij hebben uw vertrouwen dan zullen wij de best mogelijke invulling geven aan uw wensen.

Vul in voor een vrijblijvend woningtaxatie